به گزارش راسخون؛ مراسم تکریم و معارفه رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی پایتخت با حضور سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی پایتخت, سردار سید کمال هادیانفر رئیس پلیس راهور ناجا و جمعی دیگر از مقامات و مسؤولان لشکری و کشوری در سالن آمفی‌تئاتر ستاد پلیس راهور پایتخت برگزار شد.

سردار سیدکمال هادیانفر رئیس پلیس راهور ناجا اظهار داشت: پلیس راهور بیش از ۶۰ خدمت به مردم ارائه می‌ کند.

وی :گفت ناجا در سال گذشته بیش از ۷۰ میلیون نوع خدمت را ارائه داد که ۳۵ میلیون از این خدمت در قالب  60 خدمتی بود که پلیس راهور ارائه می‌کند یعنی می‌توان گفت که ۵۳ درصد خدماتی که ناجا به ۸۵ میلیون هموطن ارائه داد توسط پلیس راهور انجام شده است.

سردار هادیانفر به ماموریت اصلی پلیس راهور پرداخت و گفت: مدیریت ترافیک در ۲۱۷ هزار کیلومتر جاده های کشور که فقط ۴۵ هزار کیلومتر راه اصلی است اهمیت ویژه‌ای دارد البته از راه‌های روستایی نباید غافل بود چرا که ۱۳ درصد کشته ها در راههای روستایی است.

وی تسهیل در تردد و ارتقاء ایمنی و کاهش حوادث و سوانح و تلفات را از جمله دیگر مأموریت‌های اصلی پلیس راهور ناجا دانست.

رئیس پلیس راهور ناجا گفت ما شرایط مطلوبی در تصادفات نداریم اگرچه خیلی کار انجام می‌گیرد اما خیلی عقب هستیم و زیبنده نیست که هر ساعت دو نفر جان خود را از دست بدهند.

رئیس پلیس راهور ناجا رعایت حق تقدم با اولویت عابران پیاده, حرکت بین خطوط و ساماندهی توقف و تخلفات ساکن را از جمله موارد مهم و در دستور کار پلیس راهور دانست و اعلام کرد: برخورد با تخلفات و مظاهر علنی فساد از جمله سگ گردانی, شیشه دودی, آهنگ و صداهای بلند و تظاهر به  تفاخر با ماشین های لوکس و گران قیمت از جمله مواردی است که باید با آن برخورد شود; نباید اجازه داد مظاهر علنی فساد گسترده شود.

سردار هادیانفر تصریح کرد: در سال گذشته 17 هزار و 185 نفر بر اثر سوانح رانندگی جان‌باخته و 365 هزار مجروح و معلول شدند.

وی با بیان اینکه به ازای هر جان‌باخته 5.2 میلیارد تومان هزینه مستقیم و غیرمستقیم پرداخت می‌شود اعلام کرد: تصادفات هشت درصد زیان مستقیم به تولید ناخالص کشور وارد می‌کند.   
 
 رئیس پلیس راهور ناجا به آمار جانباختگان تصادفات رانندگی پرداخت و گفت:  51 درصد جان‌باختگان سوانح رانندگی در صحنه تصادف، 6 درصد حین انتقال و مابقی در تروما و بخش بیمارستانی جان خود را از دست می‌دهند.

سردار هادیانفر با بیان اینکه شرایط مطلوبی در تصادفات نداریم، اظهار داشت: سال 85 تا 96 روند کاهشی خوبی در زمینه جان‌باختگان سوانح رانندگی داشتیم اما مجدداً روند افزایشی شد، در سال 98 بعد از دو سال افزایش در جان‌باختگان سوانح رانندگی به 1.4 کاهش دست پیدا کردیم و تا به امروز 33 درصد کاهش جان‌باختگان حوادث رانندگی را در شهرها و جاده‌ های کشور داشته ایم البته بخشی از آن مربوط به عدم سفرها بود.

وی با اعلام اینکه در 13 و 14 خرداد بیشترین تردد را مخصوصاً در جاده‌های شمالی کشور داشتیم، از عدم اصلاح نقاط حادثه‌خیز در معابر و جاده‌های کشور انتقاد و خاطرنشان کرد: تهران الگوی کشور است.

رئیس پلیس راهور  ناجا خاطرنشان کرد: رعایت حق‌تقدم با اولویت عابران‌پیاده اولویت ما است، باید به سمت  ITC و جریمه کردن افراد برویم، سامانه مربوطه را طراحی کرده‌ایم، کدملی و چهره افراد را هم داریم می‌توان تطبیق داد و جریمه کرد.

وی افزود: می‌توان این طرح را با همراهی شهرداری تهران به شکل پایلوت اجرایی کرد.


منبع: فارس